dimecres, 22 de juny del 2016

BASES DEL 6è CONCURS DE FOTOGRAFIA DEL CARRER DE LA PERERA


Tema:  Estem de festa!






Participació: La participació és lliure i gratuïta.



hi haurà dos grups de participació:



- Fins a 15 anys.



- De 16 anys en amunt.

 

Obres: Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies presentades en suport dinA4



Identificació: Les fotografies s’hauran d’identificar, a la part del darrera, amb un pseudònim, que haurà de ser el mateix per a totes les fotografies que presenti, indicant a quina categoria es presenta i un número de telèfon.




Presentació:  Fins el 28 de juliol a Forn Martí, carrer de la Perera, 5 



Jurat: El jurat encarregat de la selecció de les imatges estarà format per persones de l’Associació de Veïns del Carrer de la Perera.



Veredicte:  El veredicte serà inapel·lable i es farà públic el dia 1 d’agost al blog de l’Associació de Veïns del Carrer de la Perera http://carrerdelaperera.blogspot.com/



Lliurament de premis: Divendres 5 d’agost a les 22 hores al carrer de la Perera/Plaça Josep M. Arnau.



Premis: Hi haurà 3 premis per cadascuna de les dues categories.





Exposició: Totes les obres participants seran exposades al carrer de la Perera des de l'1 al 14 d’agost i al blog de l’Associació de Veïns del Carrer de la Perera http://carrerdelaperera.blogspot.com/





Notes:



·         Pel sol fet de participar en aquest concurs els autors reconeixen ésser posseïdors del copyright de les seves fotografies i, en conseqüència, tenir els drets d’autor i els d’imatge. Així mateix, l’Associació de Veïns del Carrer de la Perera s’eximeix de qualsevol conflicte de publicació de l’obra.



·         Les fotografies premiades quedaran en propietat de l’Associació de Veïns del Carrer de la Perera , que podrà publicar-les fent constar el nom de l’autor. Així mateix, l’Associació de Veïns del Carrer de la Perera es reserva el dret a publicar qualsevol de les fotografies presentades a concurs, citant-ne l’autoria.



·         Pel sol fet de prendre part en aquest concurs, els participants es comprometen a no reivindicar els drets d’autor per la reproducció de les seves obres en: catàlegs, cartells, etc.



·         Qualsevol cas no previst per aquestes bases serà resolt per l’Associació de Veïns del Carrer de la Perera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada